RO Study
👤
Cipiri1
Cipiri1
03-10-2016
Matematică
a fost răspuns
ex 1 si doi repede materie clasa 6
Răspuns :
Аноним
Аноним
03-10-2016
Am acelasi manual ca tine!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completează Diagrama De Mai Jos Și Descrie Curcubeul:-Cu Ce Seamănă Curcubeul?-Când Apare?
Transformand Numarul 0.2(7) In Fractie Ordinara Se Obtine
Completează Diagrama De Mai Jos Și Descrie Curcubeul:-Cu Ce Seamănă Curcubeul?-Când Apare?
Ajutați!!!!1.Explică Într-un Enunț,sensul Cuvintelor:"iubiți Necondiționat Pe Cei De Lângă Noi".2.Ordonează Alfabetic Următoarele Cuvinte:copii,acum,bucurie,vră
Precizați Cantitatea De O-nitrofenol Care Se Formează Prin Nitrarea A 0,94 G De Fenol, Dacă Raportul Molar O-nitrofenol : M-nitrofenol : P-nitrofenol Este 1:0,0
Să Rezolvăm! Scrieți Câte Două Ecuații De Forma Ax+b = 0 Și Ax+b = Cx+d; Ştiind Că: b) (a, B, C, D} e) {a, B, C, D}CR-Q; c) {a, B, C, D, CQ; f) (a, B, C, D,cR a
In Figura Aläturata Este Reprezentat Triunghiul ABC, Cu AB = AC, Iar KCAD= 132°. Mäsura Unghiului ABC Este Egalã Cu:
Fa-mi O Poveste Cu Aceste Cuvinte,dar In Ordinea Pe Care Ti-o Zic:mormânt, Livadă, Clopot,casă Praznicala,biserica. Va Rog,urgenttt
2. Precizează Funcţia Sintactică Şi Cazul Pronumelor Marcate: Funcţie Sintactică a) Mi-a Plăcut Cadoul De La Tine. Vorbea Mereu Despre Voi. Cartea Este Pentru N
N² +3•n+2 Supra n² +4•n+3