RO Study
👤
Simonamihaelaion
Simonamihaelaion
03-10-2016
Engleza
a fost răspuns
dove. (to get up) at 7 o'clock
Răspuns :
Miraculoas88
Miraculoas88
03-10-2016
trebuie să te ridici la ora 7
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De Un Raspuns Repede!!!Va Rog Ajutor!!a)Lies Die Kommentare Auf Lenas Blog Und Notier Die Informationen. | Beruf|Arbeitszeit|Arbeit
9. În 4 Cutii Sunt 133 Bile: Roşii, Galbene, Albastre Şi Negre. Câte Bile Sunt Din Fiecarefel, Știind Că Numărul Bilelor Galbene Este Egal Cu Numărul Bilelor Ne
B) Alcătuiește Un Scurt Text În Care Să Utilizezi Cinci Dintre Expresiile Învățate.
Cât Fac(321x222+4965-53+144)x130Pls Dau Coroană
Explicați De Ce Marea Câmpie Chineză Este O Regiune Foarte Populata Iar Podișul Tibet Este O Regiune Slab Populată? Mă Poate Ajuta Cineva Vă Rog?Mulțumesc...
Va Rog, E Urgent!! Dau Coroniță!!! Scrie O Compunere, De Minimum 150 De Cuvinte, Despre Posibilitatea De A Invata Lucruri Noi Pe Parcursul Unei Călătorii, Valor
Subliniază Cu Roșu Cuvintele Monosilabice Și Cu Verde Cuvintele Plurisilabice Dintextul De Mai Jos.
Mă Poate Ajuta Cineva Cu Corectarea Unei Compuneri La Engleză? Are Cam 190 De Cuvinte Și Trebuie Să O Trimit Până Astăzi La Ora 23:59. Vreau Să Fiu Sigur Că Am
Suma A 2 Numere Este Mai Mare Decat Diferenta Lor Cu 24 ,dar Si De 4 Ori. Aflati Cele 2 Numere. Va Rog Ajutati-ma!
Exercițiul Trei Va Rog Mult