RO Study
👤
Imperial
Imperial
03-10-2016
Matematică
a fost răspuns
rorunjeste la mii nr.924573
Răspuns :
Dansimari
Dansimari
03-10-2016
925000 este rotunjit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numeste Mijloacele Interne De Imbogatire A Vocabularului Prin Care S-au Format Cuvintele Subliniate Din Textul Dat: Astfel Si Tare
Bună! Am Nevoie De Un Basm Inventat De Voi De 10-15 Rânduri. Vă Rog Chiar Am Nevoie Și Nu Știu Ce Sa Scriu.
Explica Semnificatia Versurilor Urmatoare Pentru A Evidentia Sentimentele Poetului Fata De Marele Voievod:"În Cer Apune Soarele/Stingand Razele Lui,/Dar Intr-a
Trapezul Isoscel ABCD Are AB Paralel CD, Cu AB = 24 Cm Si CD = 12. Stiind Ca Intimea Trapezului Este Ecala Cu 12 Cm Aflati:a) Aria Si Perimetrul Trapezuluib) Ar
Put The Verbs In Brackets Into The Correct Tense
Folosește Verbul A Ajunge La Modul Indicativ, Persoana A Treia, Perfect Compus, Număr Plural
Va Rog Sa Îmi Spuneți Dacă Este Corect, Iar Dacă Nu, Ajutați-mă. Va Rog Mult!!
Mama A Pregatit Un Tort Ptr.ziua Catrinei.ptr.cremă A Folosit 32 De Cireșe Iar Ptr.ornat 7.Câte Cireșe A Folosit Mama
Menționează Un Motiv Ce A Determinat Schimbarea Psihologiei Cititorului Contemporan. (Marin Preda, Jurnal Intim)
Pe Primele Doua Rafturi Ale Bibliotecii Clasei Este Acelasi Numar De Carti . Maria A Rearanjat Cartile In Biblioteca Si A Transferat 15 Carti De Pe Primul Raft