RO Study
👤
Sasaborodulin09
Sasaborodulin09
03-10-2016
Ed. muzicală
a fost răspuns
solfegiati cintecul
Răspuns :
Rares07
Rares07
04-10-2016
mi mi fa sol sol sol mi do re si si si
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VI.4.180. Mhai A Citru O Carte În 4 Zile, În Prima Zi A Citit Un Sfert Din Numărul Paginilor, Adoua Zi Jumătate Din Rest, A Treia Zi Jumătate Din Numărul Pagini
Ajutor,dau Coroană,promit! Ex:3,4
Află Numerele De Două Cifre Care Au Cifra Unităților De Două Ori Mai Mare Decât Cifra Zecilor
Ajutor Va Rog, E Urgent.Să Se Scrie O Funcție Numită Sortare Care Primește Un Număr N Și Un Șir V Care Poate Avea Maxim 100 De Elemente. Funcția Va Sorta Crescă
26 Intr-un Triunghi Isoscel, Cele Două Unghiuri Congruente Au Măsura De 72º. Determinați Măsura celui De-al Treilea Unghi Al Triunghiului. Rezolvare:
Determinați Măsurile A Patru Unghiuri ∢AOB, ∢ BOC, ∢COD, ∢ DOA, În Jurul Unui Punct Astfel Încât Al Doilea Are Măsura Cu 10° Mai Mare Decât Dublul Măsurii Primu
Fie Triunghiul MNP Isoscel Care Are MN=MP, M(NMP)=120°, NP=4. Sa Se Calculeze Lungimea Inaltimii MR(R∈NP) A Triunghiului MNP.
Ma Puteți Ajuta Va Rog?
Salut. Cat Face 1,2:5? Rezolvare Completa Va Rog. Raspundeti Cat Mai Repede Va Rog.
2. Completați Spațiile Libere, Pentru A Obține Propoziții Adevărate.a) Un Triunghi Cu Unghiurile Direct Proporţionale Cu Numerele 2, 3 Și 5 Este Un Triunghi ...