RO Study
👤
042000
042000
03-10-2016
Biologie
a fost răspuns
Influenta omului asupra mediului de viata acvatic
Răspuns :
Ssu
Ssu
08-10-2016
Influenta omului asupra mediului acvatic este ca omul poate sa deranjeze animalele si ele nu vor ezita sa atace de asemenea omul are nevoie de oxigen.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Adaugă O Literă Celor Date Pentru A Obține Un Cuvânt. La Acesta Adaugăîncă O Literă Si Aşa Mai Departe, Pentru A Obține Cât Mai Multe Variante.Ex: Ma-mac - Maci
Care Este Poziția Fizico Geografică A Orașului CHARLES(America De Nord) P.S REPEDEEEEEEE ȘI PE ÎNȚELESUL TUTUROR Dau Coroana
..Dacă O Lalea Si 7 Crizanteme Costă 47 De Lei,iar 7 Lalele Și 5 Crizanteme Costă 46 De Lei, Calculează Cât Costă O Lalea Si O Crizantemă. Dau Coroană Si 5 Stel
Analizati Cuvintele , Intr-o Clipa , Raspunse , Va Fi Stiut-o , Cele Mai Mici , , De Om , Aflase , Urgent Plsssss !!! Dau Coroana !!!!!!!!
Am Nevoie De Ajutor! Plsss...dați-mi 8 Exemple De Numere Compuse Cu Rezolvare....
Ajutați-mă Vă Rog( Analizează Povestea Lecției. Doamna L. C. Se Bucură De Toate Drepturile? Cum Se Simte Doamna L. C. Ce Drepturi Îi Sunt Încălcate? Argumenteaz
1. Liana Doreşte Să O Invite Pe Prietena Sa, Meduza, La Festivitatea De Deschidere A Noului an Şcolar. Ajut-o Să Redacteze Invitația. Aminteşte-ţi: să Scrii For
Cât Mai Repede Plsssss
Va Rog! Dau Coronita Si Puncte Multe! Repede!!!
Stabilește Dacă Următoarele Propoziții Sunt Adevărate Sau False1.Daca Diagonalele Au Același Mijloc,atunci Patrulaterul Este Paralelogram2.In Patrulaterul ABCD