RO Study
👤
Caticazacu
Caticazacu
02-10-2016
Limba română
a fost răspuns
propune-ti texte in proza.urgent
Răspuns :
Radu777
Radu777
02-10-2016
Texte in proza:D-l Goe-I.L.Caragiale ,Sobieski si romanii-Costache Negruzzi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6 Desenati Punctele A, B Şi C Dacă: A) AB=5 Cm; BC = 2 Cm; AC = 7 Cm; B) AB=5 Cm; BC = 6 Cm; AC = 7 Cm; C) AB = 7 Cm; BC = 2 Cm; AC = 4 Cm. Repede Dau Coroana Ș
Am Nevoie Pana Diseara La 10 Daca Ma Poate Ajuta Cineva Sa Fie Doar Facute Si Cu Google Translate N-are Nimic.
O Compunere Imaginara In Engleza De 5-10 Randuri In Care Sa Areti Cum Te-ai Intalnit Cu Un Extraterestru
Salut! Am Nevoie De Un Eseu Despre Prietenie Dau Coroana!!! Multumesc!!!
Suma A Doua Numere Este 44. Al Doilea Termen Este De Trei Ori Mai Mare De Cât Al Primul Termen.
Buna! Cine Ne Poate Ajuta???? Prezinta In Document: - 3 Cauze - 3 Batalii Castigate De Englezi - 3 Batalii Castigate De Francezi - 2 Personalitati ( Jean Da
Completați Spațiile Libere, Astfel Încât Să Obțineți Afirmații Adevărate: A) 3,8 M Cm C) 4600 G = - Kg 3 B) 9 Puterea 2 = Puterea 2 D) 3 Pe 4 H = Min.
Eu Sa Cel Mai Bun Prieten Al Soarelui Da Ca Vrei Iti Scriu O Scrisoare Pentru Soare.
1. Rezolvă Cerințele De Mai Jos: A) Enumeră Personajele Textului. B) Scrie Ce Învățătură Ai Desprins Din Text. C) Explică Ce S-a Întâmplat Cu Nasul Elefantului.
2. Transcrie Enunțurile În Caiet Alegând Varianta Corecta De Răspuns. a. Arderea Are Loc În Prezenta: oxigenului; Omului; Soarelui. b. Procesul De Putrezirea Co