RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-10-2016
Geografie
a fost răspuns
Exercițiul |V-a.,b.,c.,d. Vă dau 27 pucte +coroană
Răspuns :
Laurzimbru
Laurzimbru
02-10-2016
A a)Soare b)planeta c)planete d)stea cazatoar e)comete f)meteoriţi B.O stea e formata din plasma si care a produs sau inca mai produce energie pe baza reacţ de fuziune Restul nu stiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Diferența Numerelor Raționale 35/42 Și 3/14 Este ......
Pentru 3 Creioane, 3 Pixuri Şi O Radieră Se Plătesc 48 Lei, Iar Pentru 5 Creioane, 2 Pixuri Şi 4 Radiere, De Acelaşi Fel, Se Plătesc 64 Lei. Dacă 2 Radiere Cost
17. La Hidrogenarea Etinei În Prezență De Catalizator De Ni, Raportul molar De de Combinare Între Etină Și Hidrogen Respectă stoechiometria De Reacţie Şi Este:
3. Felicitări! Un Reporter Doreşte Să-ţi Ia Un Interviu Şi Iti Adresează Câteva Întrebări Referitoare La Textul Citit. Răspunde-i În Enunturi, Argumentându-ţi P
74. Se Pot Obține Cetone Prin: A. Oxidarea Cu KMnO, În Mediu Acid A Alchenelor Ce Contin un Atom De Carbon Cuaternar Hibridizat Sp; B. Oxidarea Energică A Alcoo
Ce Insemana Liniile De O Parte Și De Alta A X-ului???
O Grădină Are Forma Unui Dreptunghi ABCD Cu AB Egal 60 Cm Și BC Egal 40 Cm Dacă M Aparține AB Și N Aparține Bc Astfel Încât AM=BN=20 M Atunci Aria Triunghiului
Redactează Un Text De Minimum 100 De Cuvinte , În Care Să Continui Fragmentul Dat , Imaginându-ți Cum A Descris-o Dana Pe Colega Ei De Bancă.
Observă Mersul Trenurilor Pe Ruta București Brașov Apoi Scrie Răspunsurile Corespunzătoare La Întrebările De Mai JosEste Pentru Sora Mea
Pls Va Rog Dau Coroana