RO Study
👤
Danieltcaciov
Danieltcaciov
02-10-2016
Matematică
a fost răspuns
√5*6*8*20*27dau coroana
Răspuns :
Uhaciioan
Uhaciioan
02-10-2016
√5*6*8*20*27
1 le inmultesti si extragi radicalul
sau 2
√5*6*8*20*27=rad din 5*2*3 *2*4*4*5
*3*9=rad 5la 2*2la 2*4la 2*9la2
=rad 360la2=360
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gasiti 10 Termeni Formati Cu Prefixoide Si Sufixoide La Diferite Materi De La Scoala. Gasiti 5 Nume De Familie Compuse.
Diferenta A Doua Numere Este 62. Daca Impartim Primul Numar La Al Doilea Numar, Obtinem Catul 4 Si Restul 2. -care Sunt Cele Doua Numere?
O Compunere De 15-20 Randuri In Care Eu Sa Fiu O Pasare Calatoare Nevoita Sa Isi Paraseasca Cuibul. Sensibila Compunerea.
Salut, Am Si Eu Nevoie De Ajutor,imi Puteti Da Si Mie Intrebarile De La Pronumele Personal De La Cazul Nominativ Si Cazul Acuzativ
Scrieti Ca Procent 7/20
Redacteaza O Compunere In Care Sa Prezinti O Intamplare Petrecuta Intr-o Librarie
Intr-un Triunghi Dreptunghic Lungimea Proiectiilor Catetelor Pe Ipotenuza Sunt De 2 Cm Si 0,8 Dm. Calculeaza Lungimea Inaltimii Duse Din Varful Unghiului Drept.
Suma A Trei Numere Consecutive Impare Este 405 . Care Sunt Numerele ?
Alcătuieste Un Text Narativ În Care Să Încadrezi Cît Mai Multe Verbe Din Lista Următore...a Se Bosumla,a Se Eschiva,a Se Măndri,a Se Caciuli,a Se Grabi,a Se Con
Ce Ma Ajuta Cu O Scrisoare Va Rog Fumos , E Cam Greu Si Nu Prea Ma Descurc .. Deci : When You Wrilte A Letter Asking For Information , You Need To Make Your Let