RO Study
👤
Bocageta
Bocageta
01-10-2016
Matematică
a fost răspuns
Ma puteti ajuta va rog mult
Răspuns :
Deutza7
Deutza7
01-10-2016
Si eu l.am facut acum pe asta
a) f
b) a
c) a
d) f
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Ajutati-ma Am de Facut Sa Inventez o Piesa De Teatru De 4 Personaje intre Profesor Si Elev va Rog Mult ajutatima !! Trebuie Inventat!
Alcatuiti Un Scurt Text Cu Titlul ''La Circ'' . Folositi In Enunturi Subiecte Muliple Exprimate:Numai Prin Substantive,Numai Prin Pronume,Prin Substantive Si Pr
Completați Cu Unul Din Cuvintele Direct sau Invers Pentru A Obține Propoziții Adevărate :a) Viteza Si Timpul ( Când Distanta E Constanta ) Sunt Mărimi .......
La O Competitie Participa Cateva Echipe.Fiecare Echipa Trebuie Sa Joace Cate O Partida Cu Fiecare Dintre Celelalte Echipe.Cate echipe Participa La Competitie,d
Afla Un "x" Stiind Ca Sfertul Sau Este Cu 120 Mai Mic Decat Jumatatea Sa.Stiu Ca Este Usor Exercitiul Dar Nu Ii Dau De Cap :)
Heii !!! Ma ajutati Si Pe Mine Cu Cateva Idei Despre ,, Importanta Preocuparilor Comune Intr-o Prietenie Durabila " , Va Rog !!!
Mihai A Desenat Planul Casei Familiei Sale.bucataria 4mdormitor 4,5mcamera 4,4msi 7mbaie 3m Si 2mhol 5,7maflati Aria Suprafetei Totale A CaseiAJUTatima Va Rogma
Intro Cutie Sunt 12 Creioane Rosi Si 12 Creioane Albastre ,Fie Experimentul ,,Extragerea La Intimplare a Unui Creion Din Cutiee,,a) De Formulat Citeva Evenimen
Descrietimi Va Rog Curtea Scolii Folosind Cuvinte Fara De Pret,in 10 Enunturi:va Rog
Suma Lor Este 920,iar Diferenta 540.Sa Se Afle Numerele. Ma Ajutati? Imi Trebuie Urgent Va Roggg!!!