RO Study
👤
Miro
Miro
05-11-2014
Limba română
a fost răspuns
familia de cuvinte la cuvintul a vedea
Răspuns :
Sirghimihaela
Sirghimihaela
05-11-2014
a vedea:vede,a vazut,va vedea,,vedere,revedere,vedeste.Atitea stiu eu sper ca te am ajutat
Answer Link
Anatha11
Anatha11
05-11-2014
vedere, revedere, nevazut , vazut . SPer ca te-am ajutat!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Citi Mililitri Se Contin In: a) O Jumate De Litru B)un Sfert De Litru C)trei Sferturi De Litru? va Rogg Ajutatima
Crina A Citit Cate 9 Pagini Pe Zi,iar Antonia De 3 Ori Mai Multe Cate Pagini A Citit Antonia Pe Zi?
La O Cofetărie, 40 Kg De Biscuiți S-au Ambalat Câte 4 Kg În Cutii. Câte Cutii Au Rămas După Ce S-au Vândut 4 Cutii? Câte Cutii S-au Vândut, Dacă Au Rămas 16 Kg
Media Aritmetică A Unui Număr Cu 5,11 Este 21,3. Calculează Numărul
Intr-o Cutie Sunt 345 Margele Rosi Si Albastre. Cate Ma Sunt Rgele Sunt Albasre,daca Rosii 214
La Un Magazin Sau Adus 9kg Carne De Porc Si De 2 Ori Mai Mult Carne De Vita . Din Intreaga Cantitate Sa Vandut O Treime. Cate Kg De Carne A Ramas Nevanduta??
Gasiti Poezii Care Sa Contina Rima Imperecheata/incrucisata/imbratisata Si Monorimata Scrieti Cate O Strofa Din Fiecare
De Ce Domnitorii Sustin Tiparirea Cartilor
Afla Cate Grame Cantareste O Cutie De Cereale Si O Cutie De Paste, Stiind Ca Doua Cutii De Cereale Si Trei Cutii De Paste Cantaresc 2160 G, Iar Patru Cutii De C
O Scrisoare Scurta Catre Primar In Care Sa Propun Sa Ajutam Copii Saraci (salvati Copii) Va Rogg