RO Study
👤
Anonim
Anonim
30-09-2016
Matematică
a fost răspuns
2puterea5x(2puterea3)puterea4
Răspuns :
Câinelecredincios100
Câinelecredincios100
30-09-2016
2^5*(2^3)^4=
=2^5*2^12=2^17
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
[tex] \sqrt{ {x}^{2} } - 2x + 16 = 4[/tex]ecuatie Irațională Am Nevoie Urgent Va Rog
Cunoscând Dimensiunile Unui Aragaz Calculează Volumul Pe Care Îl Ocupă În Încăperea În Care Se Află Înălțimea Egală 180 Cm Lățime 80 Cm Lungime Egal 100 De Cm.
9. Alcatuieste Câte Un Enunt Cu Fiecare Din Ortogramele Ne-am, I-a.Subliniază Cu O Linie Predicatul, Iar Cu Două - Subiectul, In Enunturile Scrise.
Numiti Dinastia Bizantina Care A Solicitat Ajutorul Papalitatii Impotriva Turcilor Selgiucizi.
A)Desenează Și Notează Trei Puncte Coliniare ?b)Câte Drepte Distincte Determină Cele Trei Puncte Coliniare?
Un Turist A Parcurs Un Traseu În Două Zile În Prima Zi A Parcurs 2 Pe 5 Din Lungimea Traseului Iar A Doua Zi Restul De 12 Km Calculați Lungimea Traseului Parcur
Ma Puteti Ajuta La Aceasta Problema,va Rog Sa Fie Explicat???URGENT!!Multumesc!!
Am Nevoie De O Campunere De O Pagină Are Caiet Mic Cu Titlul : „cel Mai Bun Prieten, Cainele“ Care Sa Cuprindă Trăsături Fizice Cât Și Morale (plus Nume) . Un
4. Alcătuiește Propoziții În Care Cuvintele Date Să Aibă Înțelesuri Diferite Decâtcele Din Text.• Mare• Senin• Vara• Sare• Car
Rezolvare Completa, Dau Coroana Și 100 De Puncte