RO Study
👤
Geanygeanina97
Geanygeanina97
29-09-2016
Limba română
a fost răspuns
sinonim si antonim pentru dese
Răspuns :
Limon4ik69
Limon4ik69
29-09-2016
pufos-sinonim, nedes, rar - antonim
Answer Link
Madadeni08
Madadeni08
29-09-2016
Sinonim=multe Antonim =rare ..cu o placere
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Perechile De Nr Naturale Diferite De Zero, Stind Ca Suma Lor E 96 Iar C.m.m.d.c Este 16
Analizeaza Verbeleavea, Facea, Nu Putuse, Sa Manance, Vedea, Inflorind, Crescând,fura, Să-mi Zideasca, Scuturat, As Riduca, Sa-mi Zambesca, Da-i, Fa, Sa-i SteaM
Calculati Suma Multiplilor Lui 6 Mai Mici De Cat 25
Media Aritmetică A Patru Numere Naturale Este 91. Dacă Media Aritmetică A Primelor Trei Numere Este 80 Iar Media Aritmetică Primelor Două Numere Este 84. Aflaț
Va Rog URGENT Exercițiile 2 Si 3
Alcatuieste Enunturi In Care Substantivul ,,parc" Sa Fie , Pe Rand , Subiect , Atribut Si Complement .
Ma Puteti Ajuta Cu Exercitiul 9 Dar Va Rog Frumos Sa Fie Tot Exercitiul Adica Pas Cu Pas Cum L-ati Rezolvat Ofer 44 De Puncte
Traduceti In Romana: On Ecoute De La Musique. Nous Ecoutons Une Belle Poesie. On A Beaucoup D'amis. Nous Avons Une Famille Nombreuse. On Est En Cinquieme. Nous
Urgeeenttt!! Am Azi Inspectie La Matematica Si Sunt Sefa Unei Grupe. Imi Trebuie Un Nume Pt Grupa, Ceva Legat De Geometrie, Si Un Slogan De Cel Mult 2 Versuri,
Alege 2 Tipuri De Propozitii Din Fiecare Sir Propus Alcatuind Pentru Fiecare Cite Un Exemplu: -dezvoltata, Enuntiativa, Interogativa, Negativa. -simpla, Enuntia