RO Study
👤
Mateia928
Mateia928
29-09-2016
Matematică
a fost răspuns
Determinati: {A} U (AB
Răspuns :
Piratgirl
Piratgirl
29-09-2016
intervalul deschis la stanga (AB inseamna ca nu il contine pe A=> {A} U (AB=multimea vida
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6 Dintr O Livadă S Au Cules În Prima Zi 80 Kg Caise A Doua Zi De Trei Ori Mai Multe Iar A Treia Zi Cât Primele Două Zile La Un Loc Toate Cantitate S Au Vândut T
Folosind Cel Puțin 10 Cuvinte Care Sunt Părți De Vorbire Neflexibile, Imagi-nează-ţi O Convorbire Între Un Leu Închis În Cuşca Unei Grădini Zoologice Şi Unleu A
Trimiteți-mi Baremele De La Testele 22 Din Culegerea De EN Clasa 8 De La Booklet! Am Nevoie Să Mă Corectez!
3. Fie A = {-3; 2; 7} Şi B={a; B}. Stabileşte Dacă: (-3; A) Є A × B, (7; B) Є A × B, (a; 7) Є A × B, (b; 2) Є B × A, (7; B) Є B × A, (b; A) Є B X B. (-3; -3) Є
Pădurea Fermecată După Enid Blyton Selectează Din Text Informații De Detalii Apoi Completează Un Tabel Asemănător Celui Dat Întâmplări Reale Întâmplări Fantasti
Sa Se Verifice Ca In Orice Triunghi Dreptunghic ABC, De Ipotenuza BC, Are Loc Relatia: Sin²B+sin²C=1
Mă Ajuți Că Nu Știu Sa Fac
Compunere Despre O Intamplare Dintr-o Călătorie
1. Lungimea Laturii Unui Cub Care Are Volumul Egal Cu 0,001 Dam³ Este De?A. 1 Dm;B. 1 M;C. 1 Dam;D. 1 Cm.ajutor Va Rog
De Ce Regii Franței Erau Încoronați În Catedrala Din Reims?