RO Study
👤
Viorel1995
Viorel1995
29-09-2016
Biologie
a fost răspuns
ce este intoleranta?
Răspuns :
Florentina930
Florentina930
29-09-2016
adică când nu tolerezi ceva ( a tolera înseamnă să mai lași de la tine , adică să nu te enervezi repede si sa treci peste )
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Toate Numerele Naturale De 3 Cifre Scrise Cu Cifre Diferite Care Au Cifra Zecilor 7 Si A Unitatilor 8. Calculeaza Diferenta Dintre Cel Mai Mare Numar Si Ce
Mda... O Problema Mai Complicata...Elevii Unei Clase Stau Pe Scaune Numerotate De La 1 La 30. In Primele Doua Ore Au Raspuns Numai Elevii Care Stateau Pe Scaune
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 50 Cm. Daca Marim Latimea Cu 5 Cm Si Micsoram Lungimea Lui Cu 5 Cm Se Obtine Un Dreptunghi De Aceeasi Arie. Sa Se Afle Dimens
Imi Puteti Spune Careva Unde Este Inmormantat Jons Jakob Berzelius? Am Nevoie Pentru Un Proiect. Multumesc Anticipat.
Care Este Semnificatia Adjectivului Subliniat Din Constructia : Pedagogul Nostru Absolut
In Propozitia Urmatoare Care Este Verb;am Sapte Feciori Voinici
De Ce Aburii Se Vad, Iar Vaporii De Apa Nu?
Vreu Si Eu Sa Aflu Aria Triunghiului Cat Mai Scurt Scrisa
Intr-o Urna Sunt 80 De Bile Numerotate De La 1 La 80.Se Extrage La Intamplare O Bila.Care Este Probabilitatea Ca Nr. Bilei Sa Fie :a)nr. Imparb)nr. Primc)patrat
Cum Se Face Problema Asta : Sa Se Detrmine Valorile Reala Ale Nr M Stiind Ca Solutiile X1 Si X2 Ale Ecuatiei x[tex] X^{2} -mx+m+2=0[/tex] Verifica Egalitatea [t