RO Study
👤
Georgianaaura24
Georgianaaura24
29-09-2016
Fizică
a fost răspuns
Plss!!
Ex. 5:)
Dau coronita
Răspuns :
Bybybyby13
Bybybyby13
29-09-2016
De la buzau la vaslui sunt 100 km De la ploiesti la bîrlad sunt 200 km De la crasna la focsani sunt 300 km 86 km sunt intre orasele bîrlad si iasi Sper ca te.am ajutat daca nu imi cer scuze
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doi Muncitori Au Sapat Un Sant De 126 M.Unul Dintre Ei A Sapat Cun 12 M Mai Mult Decit Celalalt.Citi Metri De Sant Au Sapat Fiecare Muncitor?
Scrie Un Text De 6 -10 Randuri In Care Sa Folosesti Vorbirea Directa. Transforma Textul In Vorbire Indirecta.
Calculați Valoarea Expresiei 4(x+y+z)-5(x-y+z)+6(x-y-z) Pentru: a) X=-3 Y=-4 Z=-5 b) X=3 Y=-4 Z=5 c)x=-10 Y=+4 Z=6
Fie Nr A Egal: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12...2004, 2005.Cate Cifre Are Nr?
Rezolvați In Mulțimea Numerelor Naturale Ecuația: a).(x+1)×(y+2)=15
Cum Interpretezi Afirmatia,,Afara Este Frig De Crapă Pietrele"? Dau Coroniță!!!!!!
Poate Cineva Sa-mi Explice Cum Se Executa Un Program In Pseudocod? Pot Arata Si Un Exemplu. Nu Inteleg In Ce Ordine Vin Executate Functiile.
Intr-o Familie Sunt Doi Copii,o Fetita De Noua Ani Si Un Baiat Cu Patru Ani Mai Mare . Aflați Suma Varstelor Celor2 Copii Peste 15 Ani
Ce Adjective Cu Litera T Sunt Pentru Profesoara?
O Carte Bună O Înțelegi Și O Poți Folosi Pentru Creșterea Ta Spirituală Numai La A Doua Sau A Treia Citire. Comentați Vă Rog Frumos