RO Study
👤
Elenarogozencu
Elenarogozencu
29-09-2016
Matematică
a fost răspuns
ajutor !!!!28+39:(2•8)•0=
Răspuns :
Ina62
Ina62
29-09-2016
28 răspuns final. deoarece orice nr *0 = 0
28+0=28
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculeaza:a) 3zile =..............ore1zi Și 5 Ore =..............ore4ore=.............min 1ora Și 40min =.. ... .min 5 Saptamani =..................
Spuneti-mi Va Rog Cine E Pe Bacnotele De 100 Lei ,200lei Si 500 Lei . Dau Coroana La Primul Care Imi Spune!!!
EXEMPLE DE TSUNAMIURI + Data Si An
Câte Sunete Are Cuvântul Lipici
Intr O Magazie Este De5 Ori Mai Multa Faina Decat In Alta .Dupa Ce S Au Vandut Din Prima Magazie 70 Kg Sis Au Mutat 20kg In A Doua Magazie,in Prima A Ramas O Ca
Mihai A Decupat 20 De Pătrate, 16 Cercuri Și Triunghiuri. Află Câte Triunghiuri A Decupat Băiatul, Dacă Sunt Cu 8 Mai Puține Decât Pătrate Și Cercuri La Un Loc
Scrie Doua Propozitii In Care Verbul A Pleca Sa Aiba Sensuri Diferite. Precizeaza In Paranteza.
Cate O Propozitie Pentru Fiecare Cuvânt: Je Te Prie, Par Coeur , Chuchotet, Bavarder!
Va Rog Frumos Ajutor. Dau Coronita.La Cel Cu "Sa Se Afle Media Geometrica A Numerelor..." L-am Si Incercuit.
Spuneți Portul Popular(descriere), Proverbe, Zicători, Maxime, Personalități, Tradiții, Obiceiuri, Mâncăruri Tradiționale/rețete Gastronomice, Alte Informații R