RO Study
👤
Parascasebi
Parascasebi
28-09-2016
Matematică
a fost răspuns
Ajutor , DAU COROANA
Răspuns :
ADRIAN1000
ADRIAN1000
28-09-2016
A 1<2
B 3>1...................................................................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Ajutati Ma!!!!!!!
Limita De Tipul 1 La Infinit
Terminând Clasa A V-a Cu Succes, Îl Poti Invata Si Pe Micul Charlie Câteva Din Notiunilepe Care Tu Le Stăpâneşti. Completează Enunturile Cu Notiunile Deja Învăt
Mă Poate Ajuta Si Pe Mine Cineva Cu Un Text Argumnentativ Despre Jurnal ... Va Rog Mult
În Procesul De Descompunere Termica A Alcanilor, Legăturile C-C Se Rup La Temperaturi Mai Scăzute Decât Legăturile C-H Deoarece:1) E C=c > E C-h2) E C-c <
Se Considera Vectorii A=2i+j,b=mi-3j .Determinați Parametrul M Real,incat Vectorii Dați Sa Fiu Paraleli.
Calculati: S=4+8+12+16+...+124=
Suma A 3 Nr Este 255. Daca Se Împarte Primul Nr La Al 2 Lea , Se Obtin Catul 2 Si Restul 10 Iar Daca Se Imparte Al Treilea La Al 2 Lea ,se Obtin Catul 3 Si Rest
12. Un Biciclista Parcurs Un Traseu În Trei Zile, În Prima Zi Biciclistul A Parcurs 20% Din Întregul Traseu,a Doua Zi A Parcurs Două Treimi Din Restul Traseului
UPT AL291. Vă Rog Frumos, Eu Am Aflat Solutiile Si Mi-am Dat Seama Ca E A). Cum S-ar Face Altfel?