RO Study
👤
Teodora155
Teodora155
28-09-2016
Ed. tehnologică
a fost răspuns
cu ce se înrudește ed.tehnologică?
Răspuns :
Anika02
Anika02
29-09-2016
Cu matematica si stiintele naturii cred.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 41+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Afle Doua Numere Știind Că Diferența Lor Este De Trei Ori Mai Mică Decât Suma,iar Dacă Adunăm Suma Cu Diferența Lor Obținem
Arătați Ca A=5+5²+5³+...+5 La Puterea 2017 +5 La Puterea 2018 Este Divizibil Cu 31 Ajutor
Redactează O Compunere Cu Titlul,,Localitatea Mea", După Următorul Plan: . Numele Localităţii; • Județul In Care Se Află; • Cu Cine Se Invecinează; • Ce Forme D
21. Numerele A Și B Sunt Invers Proporționale Cu 7 Și 11 Daca A+b=18 Atunci Determinați Numerele A Și B.
Cine Stie Care E Singurul Cv În Limba Engleza Care La Sfârșit Are 3 Vocale Va Rog Ajutați-mă Dau 50 Puncte, Coroana Și Inima! E Pentru Un Test!
Alimente 35% ,Medicamente 18%,31 % Facturi,12% Îmbrăcăminte Și 4% Altele. Cheltuielile Domnului Prepeleac În Luna Mai. Dacă Pe Medicamente A Cheltuit Cu 255
Redactează O Compunere Cu Titlul,,Localitatea Mea", După Următorul Plan: . Numele Localităţii; • Județul In Care Se Află; • Cu Cine Se Invecinează; • Ce Forme D
Enumera Bratele Dunarii
În Figura Alăturată, ABCD Este Trapez Isoscel, Iar punctul P Reprezintă Intersecţia Dreptelor AD Și BC. Se Cunosc AB = BC = 8 Dm Și CD = 16 Dm.a) Calculaţi Măs
Se Considera Fractia Ordinara 245/12. Scrieti Fractia Sub Forma De Fractie Zecimala Si AflatiSe Consideră Fracția 245 Supra 12 Scrie Sub Formă De Fracție Zecima