RO Study
👤
Siminaica
Siminaica
27-09-2016
Matematică
a fost răspuns
3 la puterea a 2 totul la puterea a 6
Răspuns :
Cristinatibulca
Cristinatibulca
27-09-2016
(3²)⁶=3²ˣ⁶=3¹²
..........................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3. Precizează Valoarea Morfologică Și Functia Sintactică Pentru Fiecare Dintre Cuvintele Subliniate În Enunțul: Drept Să Vă Spun, N-am Putut Afla Niciodată Cine
Ex 6 Pls Repede !!!!
Adrian Și Cristian Pleacă Spre Școală La Ora 07:00, Deplasându-se Pe Jos Cu Viteze Constante. Fiecare Copil Numără Pașii Până La Școală, Adrian Numără 1500 Pași
3. Precizează Valoarea Morfologică Și Functia Sintactică Pentru Fiecare Dintre Cuvintele Subliniate În Enunțul: Drept Să Vă Spun, N-am Putut Afla Niciodată Cine
X. Quand Et Comment Faites-vous Vos Devoirs À La Maison?ajutați Ma Dau Coroană :)
1 Look At The Picture And Choose The Correct Item. Write In Your Notebook. 1. There's A Big Window Next To/between The Two Lamps/desks behind/beyond The Sofa. 2
Buna Seara! Va Rog, Ma Puteti Ajuta Putin ?Imi Poate Explica Cineva Ce Formule De Calcul Prescurtat Pot Folosi? Nu Imi Dau Seama ,nu Stiu Cum Sa Rezolv Logic
Ce Rest A Primit Ada De La 100 RON, Dacă A Cumpărat Trei Cărți A Câte 20 RON Bucata! Ajutați-mă Va Rog Pentru Sora Mea Mai Mic
,,*,, Aia De Sus Inseamna Impartire Ori Inmultire?
Ajutor! Cele Doua Exercitii: