RO Study
👤
Eni123
Eni123
27-09-2016
Matematică
a fost răspuns
Varga ajutați-mă dau 20 puncte
Ex 10 tot
Răspuns :
Miauwow666
Miauwow666
27-09-2016
Ignoră scrisul Ț^Ț m-am grăbit :))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie De O Compunere Despre Padure Cu Expresii Frumoase,10 Propozitii.Am Nevoie Urgenta!
Voi Ce Raspuns Ați Da La Întrebarea Din Poezia "Taifas"?întrebarea Este "Despre Ce Or Fi Tăifăsuind Florile?"Vreau Răspuns Cu Expresii Frumoase...! Va Rog!dau
Exemple De Pronume Substantival
Redactați O Compunere De 14-15 Rânduri Despre Un Film Care V-a Impresionat Foarte Mult! P.S.În Compunere Vreau Să-mi Scrieți Despre Film Și Ce V-a Impresionat L
Îmi Puteți Spune 30 De Verbe 30 De Substantive 30 De Numerale Si 30 De Adjective?
Imi Puteti Explica Cum Se Numeste Acest Fel De Exercitiu Si Cum Se Rezolva? Maine Am Teza, Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati.
Andrei Este Mai Mare Decât Mihai Mihai Este Mai Mare Decât Mihaela Ioana Este Mai Mică Decât Andrei Și Mai Mică Decât Maria Care Este Copilul Cel Mai Mic Dar Ce
Imaginează-ți La Ce Sa Gindit Banica Și Continua Enunțul:intr-o Zi Spuse Banica Aproape Visind......
Ceasul Cristinei Arata 9 Si 10 Minute Ceasul Lui Matei Este In Urma Cu 24minute,iar Al Cameliei Este Inainte Cu 15 Minute.Ce Ora Arata Fiecare Ceas?
Intr O Magazie Se Afla O Cantiate De 4 Ori Mai Mare Decat In Alta.stiind Ca In Ambele Magazii Sunt 45 De Tone,sa Se Afle Cate Tone Sunt In Fiecare Magazin.