RO Study
👤
SStefi
SStefi
27-09-2016
Fizică
a fost răspuns
URGENT
LEGEA REFLEXIEI
Răspuns :
TINA89
TINA89
27-09-2016
Prima lege a reflexiei afirmă că raza incidentă, raza reflectată şi normala la suprafaţa de separaţie sunt coplanare.
A doua lege a reflexiei afirmă că unghiul de incidenţă este egal cu unghiul de reflexie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
!! DAU COROANA SI PUNCTE !! Rezultatul Calculului 170 M² -2450 Dm² + 2 Dam² = ? (vreau Rezolvare Completa)
Explică Semnificașia Următoarelor Imagini Artistice: pământ Stravechi Și Magic; Limba Doinelor De Aur, A Născut În Suferinţă; A Patriei Ființa .Va Rog Dau Coro
Determinati Numerele De Trei Cifre Care Au Suma Cifrelor 11 Si Sunt Divizibile Cu 7 .
Ex Asta Va Rog.. Am Nevoie De Rezolvare Completa Și As Vrea Sa Știu Formulele Trigonometrice Folosite!!!
Rezolvați Problema Pe O Foaie
3. Completați Adecvat:
Rezolvați Problema Pe O Foaie
Imagineaza-ti Și Scrie Un Dialog Între Giuvaergiu Și Pitic,ce Ar Putea Avea Loc După Dimineața A Doua
În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC, AM Și CN Sunt Mediane, M € BC Și N € AB, AM Este Intersectat Cu CN In Punctul G, Iar P € CN, Astfel Încât C
Ex Asta Va Rog.. Am Nevoie De Rezolvare Completa Și As Vrea Sa Știu Formulele Trigonometrice Folosite…..