RO Study
👤
Blincic
Blincic
04-11-2014
Biologie
a fost răspuns
asemanarile dintre clasa crustacee si arahnide
Răspuns :
Ancutavatav
Ancutavatav
04-11-2014
Ambele au sistemul circulator de tip deschis,organele de simt dezvolatate,ambele nu au schelet.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca 4×25+3×100-50=1250. Pune Parantezele Corespunzatoare Egalitatii.
Cum Aflu Latura Bazei Daca Am Aria Bazei=324cm^2 Si Perimetrul Unei Fete=48cm In Piramida Patrulatera Regulata
Intr-un Depozit Erau 15 Saci Cu Zahar Si 38 Saci De Orez ,cantarind Impreuna 3936,iar In Altul 25 Saci Cu Zahar Si 38 Saci Cu Orez Cantareau 4736.Cate Kg Cântăr
Determinati Nr Reale Pt Care:a) [tex](x - 1) \sqrt{2} = Y \: + 2[/tex]b) [tex]x \sqrt{3} - Y = 2 \sqrt{3} \: - 1[/tex]
Aratati Ca Nu Exista Numere Intregi Pentru Care (2x-3) Totul La Puterea A Doua -1=3
Intr O Rezervatie Erau 40 De Insecte Si 120de Aripi .cate Insecte Sunt Cu 2 Aripi ,dar Cu 6 Aripi ....va Rog Ajutati Ma
Împartind Un Numar Natural A La Cel Mai Mare Numar Natural De Doua Cifre Diferite Se Obtine Catul 16 Si Restul 7. Afla Valoarea Numarului A.
Probabilitatea Ca Alegând Un Numar Din Multimea Numerelor Naturale De Doua Cifre, Acesta Sa Aibă Ultima Cifra, 1 Este a) 0,5 b) 0,1 c) 1 La Suta d) 0,05 Dem
Ce Nu Am Facut Bine? Rezultatul Trebuie Sa Fie 1/2 ..
Realizează Corespondența Dintre Fiecare Substantiv Și Funcția Lui Sintactică .vă Rog Să Mă Ajutați Este Foarte Urgent O Coroniță Pentru Cel Mai Bun Răspuns Și D