RO Study
👤
Eluta11
Eluta11
26-09-2016
Matematică
a fost răspuns
Rezolvați exercițiile 24,25,26.Vă rog frumos!!
Răspuns :
Kuudere671
Kuudere671
26-09-2016
la 25 este 24+25 +26
26. 1 + 2013 = 2014
si suma e mai mare
mai mare de 10.000 cred
pe 24 nu l-am inteles
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redactați Un Text Argumentativ De Minim 150 De Cuvinte In Care Sa Argumentezi Daca Romanii Se Mai Încred Sau Nu In Vrajitorii Si Apelează La Ele.
2. Ana Are M Mere Cu 5 Mai Multe Pere. M Se Citește De La Tastatură Fiecare Măr Are 6 Semințeiar Fiecare Pară Are 4 Semințe. Să Se Afişeze Maxim Câți Copaci Va
În Două Cutii Se Aflã Creioane. În Prima Cutie Sunt De 4 Ori Mai Multe Creioane Decât În Doua Cutie. Dacă S-ar Lua 36 De Creioane Din Prima Cutie Și S-ar Adăuga
(C#)Aveti Vreo Idee Cum Se Face?? Un Cod PIN De 4 Cifre E Ascuns Într-un Text Pe 3 Linii Astfel: pe Prima Linie E Un Text De Lungime Variabilă Mai Mare Ca 4,
Descrie Pe Scurt In Ce Consta Deformarea Din Imaginea De Mai Jos, Măsuri De Prevenire Si Tratament.
Scrie O Compunere Cu Titlul,, Dacă Sădești Cinste, Vei Culege Încredere!" În Care Să Povestești O Întâmplare Reală Sau Imaginară. Vă Rog Îmi Trebuie Mâine Pent
Exercițiul 14 Pagina 74 Click On 3 Tot Ofer 15-20 Puncte
Free Points For Everyone?
Salutare Am Niste Exercitii La Matematici Aplicate, In Excel L Am Atasat Mai Jos vă Rog Astept Rezolvarea.
Se Dau Următoarele Ecuaţii Chimice: A) KOH + HCI -> KCI + H2O B) Zn + 2HCl-> ZnCl 2 +H 2 C) NaCl+AgNO3 -> AgCl+NaNO 3 D) 2FeCl 2 + Cl2-> 2FeCl 3 In