RO Study
👤
Anonim
Anonim
26-09-2016
Limba română
a fost răspuns
ce este lume reala si lumea invizibela
Răspuns :
Andreea622
Andreea622
26-09-2016
Lumea reala este cea in care traim si cea care exista iar lumea invizibila este cea pe care nu o putem vedea care nu este reala.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 49+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am O Progresie Aritmetica Si Nu Stiu Sa O Rezolv ....... Imi Cere Sa Determin R A1 Si A10 ...... Si Imi Da A3=13 Si A34 = 137 ..... Ce Trebuie Sa Fac Sa Le Dete
Procedeele Prin Care Se Pot Obtine Dintr-o Proportie Data Proportii Derivate Cu Aceiasi Termeni Sunt............................................................
Am La Mate Urmatorul Exercitiu: Se Considera Fractia Ordinara :245/198.Scrieti Fractia Sub Forma De Fractie Zecimala Si Aflati:a) A 2012-a Zecimala;b) Suma Pr
Figuri De Stil Din "cand Insusi Glasul" De Mihai Eminescu
48 De Hm Cati Km Sunt
Dintre Numerele 2 ; 1pe 2 ;0 ; 3 ; 1 Pe 3 Sunt Solutii Ale Ecuatiei X(3x-4)=3x-2 Numerele
Compune O Problema Care Se Rezolva Prin Exercitiul: [188+(188+58)]:2VA ROG AJUTATI-MA
Intr-o Stire Difuzata La Radio Se Anunta Ca 20% Din Productia De Grau A Acestui An Va Fi Destinata Exportului. Cum Interpretati Aceasta Stire? A Cata Parte Din
Ce Inseamna Legatus Augusti Pro Praetore?
Grupati Cuvintele De Mai Jos Pe 2 Coloane(sub Forma De Tabel);conjunctii Si Prepozitii.Alegeti Doua Si Construiti Cu Fiecare 2 Propozitii Si Doua Fraze.si/daca/