RO Study
👤
Loraok
Loraok
26-09-2016
Limba română
a fost răspuns
un scurt text care sa redea satul bunicilor
Răspuns :
Alisavalentina1
Alisavalentina1
26-09-2016
Intr-o zi mama si cu tata eu gandit sa mergem in satul bunicilor mei. Acolo erea o padure frumoasa. Eu si niste copiiam fost acolo neam jucat mult dar a venit veremea de plecare. Miam salutat bunicii si am plecat spre casa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Numeral Este Numeralul Din Propozitia: "I-am Spus Celui dintai" ?
Raportati Imbinarile Terminologice La Diferite Domenii Ale ActiviatiiRaportati Imbinarile Terminologice la Diferite domenii ale Activiatii Umane .Dati Exemp
Imi Poate Spune Cineva Niste Forme Populare Pt. Pronumele Personal De Politete??
Va Rog Vreau Si Eu O Compunere In care Sa Demonstram Ca Noi Suntem Viitori patrioti Ai Tarii.
Completati:1.Rezultatul Calculului (-8+2) La Puterea A 2-a Este ........2.Daca X+2/3=12/9,atunci X= ...........3.Segmentul Care Uneste Un Varf Al Triunghiului C
Noteaza Avantajele Biotehnologiilor De Alternativa Fata DeNoteaza Avantajele biotehnologiilor De Alternativa Fata De Tehnologiile Traditionale De Obtinere A Pr
La Ce Se Refera Numeralul Din Versul Urmator: Sa Tina Vacanta -acum Vreo Zece Ani..
Aflati Aria Unui Dreptunghi Cu Perimetrul De 2730 Cm Si Latimea Cat 1/3 Din Dublul Lungimi.Ajutor ! Urgent!!!!!!!! E Pentru Maine!
In Sirul De Numere 1 9 35 91 189 Care Sunt Urmatoarele Doua Nr. ,cum Le Putem Afla?
Cum Sa Includ Cuvintele Vistierie,demn,spinten,galerie,ispita In Enunturi Proprii?