RO Study
👤
Miki168
Miki168
26-09-2016
Matematică
a fost răspuns
cel mai mic nr de 4 cifre conservative
Răspuns :
Claudiumv12
Claudiumv12
26-09-2016
1234 este numarul....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati Numerele Rationale A Si B, Care Verifica Egalitatea 2a-3√5=b√5-7
Cate Numere Naturale De 4 Cifre Se Pot Scrie Cu Cifrele 0, 2, 4, 6, 8?
Afla Nr De Trei Cifre In Care Prima Cifra Este De Doua Ori Mai Mare Decat A Treia Si De Trei Ori Mai Mica Decat A Doua.
Din Dublul Sumei Numerelor 167 Si 96 Scade Sfertul Diferentei Numerelor 98 Si 692.
O BARA CU LUNGIMEA DE 239 DE CENTMETRI (DM0 TREBUIE TAIATA IN DOUA BUCATI,UNA FIIND MAI MARE CU 15 DECIMETRI (dM)CARE ESTE LUNGIMEA FIECARI BUCATI?
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor Subliniate:Am Vorbit Fel De Fel De nimicuri. Mi-a Spus Ca Sunt Un nimeni.Am Cumparat niste Carne.S-au Ascuns care P
Enunt: Gaseste Cele Doua Cuvinte Sinonime,cate Unul In Fiecare Patrat. Primul Patrat:A I I A T CP N T Al Doilea Patrat: T U SR E IE N F
. O Masă De 69 G De Sodiu Reacţionează Complet Cu Apa. a. Scrieţi Ecuaţia Reacţiei Chimice Care Are Loc Între Sodiu Şi Apă. b. Calculaţi Masa De Hidroxid De S
Fie Suma A=2la Puterea 0 +2 La Puterea1 +....+ 2 La Puterea 2014. Scrieti Sub Forma De Putere A Lui 2 Suma A+1.
O BARA CU LUNGIMEA DE 239 DE CENTMETRI (DM0 TREBUIE TAIATA IN DOUA BUCATI,UNA FIIND MAI MARE CU 15 DECIMETRI (dM)CARE ESTE LUNGIMEA FIECARI BUCATI?