RO Study
👤
Deniscretu04
Deniscretu04
25-09-2016
Matematică
a fost răspuns
Fie expresiile matematice 2× 35-z
Răspuns :
Marianapredaa
Marianapredaa
25-09-2016
70 minus z
cu ce este egal nu are sens
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Da Exemple De Amestecuri Neomogene Alcatuite Din Substante Cu Urmatoarele Stari De Agregare:a)solida Si Lichidab)doua Substante Solidec)gazoasa Si Lichidad)doua
O Firma Are 120 De Angajati. Determinati Nr Barbatilor Angajati In Firma Stiind Ca Nr Femeilor Reprezinta 20 La Suta Din Nr Barbatilor
La O Gradinita S-a Adus O Cantitate De Lapte . La Micul De Jun S-a Consumat 1/3 Din Cantitate , Iarcu 2/3 Din Rest S-au Prepaat Prajituri . Daca Au Ramas 8 Litr
3-5x=0. X+=? Am Cam Uitat Cum Se Afla Prin Acest Procedeu. Ma Ajutati, Va Rog?
Dintr-o Ladita Cu 48 De Portocale Sau Luat O Data 14 Portocale Si Alta Data 22 Portocale . Câte Portocale Au Mai Rămas ? Vreau Să-mi Dați Si A Doua Întrebare D
Niciun Indicator!ce F.s. Are Niciun?
Trebuie Sa Fac O Prezentare Ppt Si Avem Nevoie De Idei..Subiectul Este O Casuta Din Copac, Pe Care Am Facut-o In Echipa... Si Habar N-am Cum Sa Aranjez Animatii
Află Produsul Celui Mai Mic Și Celui Mai Mare Număr De 2 Cifre Diferite.
Elaboreaza Un Program Care Calculeaza Produsul Primelor 5 Numere,de La 1 La 5.Trebuie Facut Cu Ajutorul Instructiunii For.
Un Nr De 200 De Elevi Sunt Chestionati In Legatura Cu Numarul Orelor Petrecute Pe Calculator Intr-o Sapt (1 Sapt =7 Zile ) NR Elevi 20 ,80,60,40 NR Ore/ Evlev 0