RO Study
👤
Mihacri1
Mihacri1
25-09-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce este substantivul comun
Răspuns :
Bianca10bibi
Bianca10bibi
25-09-2016
Substantivul comun denumeste: fiinte, lucruri, fenomene ale naturii, insusiri, actiuni, si stari sufletesti.El se scrie cu litera mica numai cand se scrie la inceputul: propozitiilor,titlurilor si versurilor.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Dintre Varsta Tatalui Si Varsta Fiului Este De 46 De Ani .Varsta Fiului Este Cu 2 Ani Mai Mica Decat O Treime Din Varsta Tatalui .Cati Ani Are Fiecare ?
2. Formulează Răspunsuri La Întrebări, Folosind Informații Din Text. A) Ce Anotimp Este?b) Cum Este Prima Ninsoare?c)Care Sunt Cuvintele Din Aliniatul Al Șasele
Salut!Stiu Ca Cer Prea Des Dar Sora Mea Are Nevoie De Ele Si Eu Nu Mai Stiu Sa Le Fac.Va Rog Daca Se Poate!
2. Alcătuieşte 3 Enunturi Pe Baza Textului Literar Și A Imaginii Alăturate.textul Se Cheama Povestea Omului De Zapada
Ajutați Să Pun La Timpul Potrivit Verbele: I..........you Are Crazy. I ......... .(think,see)
Dacă Știe Cineva La Ex 4, 8 Sau 9Măcar O Explicație?
Caractezirarea Personajului Jane Eyre Din Opera Jane Eyre De Charlotte Bronte
Calculați (15+79-31)-(46-29+2) Cine Ma Ajuta Le Dau Corona
Bunicul Plantează 36 De Meri De Patru Ori Mai Mulți Pruni Iar Cireși Cât Triplul Numărului De Pruni Câți Pomi A Plantat În Total Rezolvă Și Sub Formă De Exerciț
Ajutorr Cine Ma Ajuta Dau Coroană