RO Study
👤
NadyStela
NadyStela
25-09-2016
Limba română
a fost răspuns
O propozitie cu cuvantul a ului
Răspuns :
C4T4
C4T4
25-09-2016
Am uluit-o pe mama cand a aflat ca am luat 10 la teza la matematica.
Answer Link
Danutamarina20
Danutamarina20
25-09-2016
Cartea mereu a uluit omenire
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Valoare Morfologica A Cuvintelor Subliniate Din Secventa:,,Vizitatorii Vor Avea Posibilitatea De A Vedea Peste 30 De Specii De Fluturi Exotici,zburan
Maria Imparte Celor Doi Nepoti Ai Sai Sarma Pt A Repara Gardul Si Descopera Ca Unul Dintre Nepoti Ei Are 248m Mai Mult Decat Celalant.Maria Nu Stie Cat Trebuie
Valoare Morfologica Si Cazurile Cuvintelor Subliniate: Ziarele Vremii Descriu,printre Altele, Situatia Grea In Care Se Gasea Tara.
Inlocuieste Substantivele Subliniate In Versurile Urmatoare Cu Un Adjectiv Propriu Zis Care Sa Aiba Accelasi Sens: sub Valul Lor Subtire DE CENUSA sa Nu-l Aju
Aflati Aria Unui Dreptunghi Cu Perimetrul De 2730 Cm Si Latimea Cat 1/3 Din Dublul Lungimi.Ajutor ! Urgent!!!!!!!! E Pentru Maine!
Cuvinte Cu Sufixe Si Prefixe ...cate 5-6 Pentru Fiecare
Realizati In 10-15 Randuri Portetul Unei Persoane Care Este Pentru Voi Un Model.(as Prefera ''mama'').va Rog Sa Ma Ajutati Sau Sa-mi Dati Macar Idei.URGENT!!!
Imi Dati Va Rog Si Mie Cateva Ideei De Teme (pentru picturi) Pentru La Scoala? Va Multumesc Mult
Realizati Un Afis Prin Care Sa Faceti Reclama Unui Obiect Folosit Pentru Pastrarea Igienei Locuintei
Cum Demostrezi Ca Un Text Este O Descriere Literala ?