RO Study
👤
XPoweR
XPoweR
25-09-2016
Biologie
a fost răspuns
Fisa de observare a unui animal
Răspuns :
Ioanamantea80
Ioanamantea80
28-09-2016
Numele animalului : Porc mistret
Data observarii : 22.09.2016
Culoarea animalului : maro si negru
Cu ce se hraneste : ghinde
Habitatul : padurea
Observatii : Traieste in grup si nu singur ,traieste in vizuine ,in locuri cu umbra...
Cam atat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Media Geometrica A Numerelor A = | 2√2-3 | Si B= (1+√2)²
Imi Puteti Spune Si Mie Rezumatul Cartii Faceti Cunostinta Cu Lola Vol 1??? Va Rog Frumos!!!
Alaturati Verbelor Am Chemat,spune,priviti Cate Doua Complemente Si Alcatuiti Enunturi.Va Rog Frumos Cat Mai Repede!
Am Nevoie De Un Discurs Pentru Absolvirea Clasei A VIII-a.Mă Poate Ajuta Cineva Cu Unul?Va Rog! Mtulumesc Anticipat!
Buna Ziua,Trebuie Sa-mi Imaginez Un Text Narativ, In Care Sa Am Ca Personaj Un Melc. Ma Puteti indruma?
Va Rog,un Robinet Umple Un Bazin In 2 Ore,un Alt Robinet Umple Acelasi Bazin In 3 Ore ,in Cate Ore Vor Ump,e Bazinul Cele Doua Robinete,fiind Deschise Simultan
Ajutați-mă Vă Rog Foarte Frumos...!Trebuie Să Fac Un Text Argumentativ Despre: „Efectele Rutinei Asupra Vieții Cotidiene”
Identificati Atributele pronominale Din Textu De Mai Jos.
Buna! Puteti Sa Ma Ajutati?Scrieti Formulele De La Lucrul Mecanic Pana La Ciocniri. Va Rog Ajutati-ma!
5. Prezinta, In 30-50 De Cuvinte (3-5 Randuri), Semnficiatia Versurilor: Trag, Intind, Dar Iau De Sama/Ca Sacul Sta Neclintit,/Caci Se Tragea Neunit.