RO Study
👤
Calut
Calut
25-09-2016
Limba română
a fost răspuns
10 puncte pentru acest exercitiu
Răspuns :
Peneghii
Peneghii
25-09-2016
vara=cara zbarlit=zbarcit cuta=muta noi=boi mic=mac usa=uda fix=fin mare=mure
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Am Nev Urgenta De Aceasta Problema Ca Rog Cu Tot Cu Rezolvare Nu Doar Rsp Dacă Puteți Face Rezolvarea Pe Foaie E Perfect Dacă Nu Merge Oricum Doar Sa Fie F
3.Transcrie, Din Textul Dat: >un Nume Predicativ Exprimat Prin Substantiv Comun >un Nume Predicativ Exprimat Prin Adjectiv Propriu-zis >un Verb Copulat
Buna Am Nev Urgenta De Aceasta Problema Ca Rog Cu Tot Cu Rezolvare Nu Doar Rsp Dacă Puteți Face Rezolvarea Pe Foaie E Perfect Dacă Nu Merge Oricum Doar Sa Fie F
Dacă Un Unghi Este Suplementul Său, El Are Măsura De
19. Fie ABC Un Triunghi Şi AD Bisectoarea Unghiului BAC, Iar E Şi F Mijloacele Laturilor AB, Respectiv BC. Notăm Cu M Proiecția Punctului B Pe Dreapta AD Şi Cu
Aflaţi Suma A Patru Numere, Stiind Că Diferenţa Dintre Al Treilea Si Al Patrulea Este De Trei Ori Mai Mare Decât Diferenţa Dintre Al Patrulea Si Al Doilea, Dife
D. Alege, Dintre Afirmaţiile De Mai Jos, O Măsură Adoptată De Atenieni Pentru A Evita Concentrarea Puterii În Mâna Unui Singur Om: - Limitarea Duratei Mandatul
O Propozitie Cu Zabaloasa Va Rog