RO Study
👤
Valyyy11
Valyyy11
25-09-2016
Matematică
a fost răspuns
c .2+4+6+...200
d . 1+4+7+...+301
Răspuns :
Prundaruelena
Prundaruelena
25-09-2016
3+4=16+6=22 22+178=200 1+4+7=301 12+289=301
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
TRADUCETI-MI IN ROMANA : WILD HORSRS Bad Girls And The Good Boys That's Me, And You Two Hearts, Different Worlds That's Me, A
Transcrie Propozitia Subordonata Din Fraza: Este Posibil Ca Aparentele Sa Insele. Si Precizeaza-i Felul Ei.!
Aria Triunghiului Isoscel
Care E Valoare Morfologica A Cuvantului Dintre (o Parte Dintre Angajatii Firmei)?
VA ROG AJUTATI-MA!Intr-o Piramida Patrulatera Regulata Latura Bazei Are 8 Cm,iar Inaltimea 3 Cm.Calculati Distanta De La Centrul Bazei La O Fata Laterala
2 Cutii De Bomboane Cintaresc Cu 150 G Mai Putin Decit 3 Cutii De Acelasi Fel.Cat Cintaresc 10 Cutii
Pe Scara Unui Bloc Erau 7 Apartamente Cu 2 Si 5 Camere, In Total 26 Camere.Aflati Cate Apartamente Sunt Cu 2 Camere, Respectiv Cu 5 Camere.( Rezolvati Prin Dou
Am Nevoie Si Eu De Un Model De Compunere Pentru Semnificatia Si Mesajul Unei Opere Epice/lirice (~25 Randuri)
Ce Trebuie Sa Fac La Importanta Cunoasterii Normelor De Conduita Civilizata La Text Argumentativ?
Unghiurile <AOB,<BOC,<COD Si <DOA Sunt Unghiuri Formate In Jurul Unui Punct O Astfel M(<AOB) < 90 DE GRADE ,<AOB Si <BOC Sunt Suplementa