RO Study
👤
Raulmesi21
Raulmesi21
25-09-2016
Limba română
a fost răspuns
asemanator la harnici intelegea izbutit
Răspuns :
Galeaerfride
Galeaerfride
27-09-2016
harnici=muncitori
intelegea=a pricepe
izbutit=castigator
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5-6 Propozitii Despre Programul Zilei. Va Rog Mult. Am Nevoie Urgent!!
Fie A , B , C , D , E , F , G Puncte Coliniare In Aceasta Ordine Astfel Încât AB=BC=CD Si DE=EF=FG . Daca AG = 10 Cm , Calculați BF .
O Propozitie Cu Un Substantiv Propriu Ca Subiect,cu Un Verb La Persoana 1 Numarul Plural Ca Preficat,un Substantiv Comun Ca Subiect
Se Considera F:R-{2} ->R, F(x)= {unu Supra(x Plus Doi)} Inmultit Cu E La Puterea Modul De X Cum Aflu Derivabilitatea Functiei In Punctul X=0?
[(9 La Puterea A 2 - 2 La A 4 • 5) :1+5 La A 9 : (5 La A 2 ) Totul La A 4 ] • 2 La A 2
Cu Ce Seamana Sferaa 4 Cuvinte Cu Ce Seamana Conul 4 Cu Ce Seamana Cubul 4
Imi Traduceti Si Mie Va Rog! Urgentt! Ma Numesc Elena,am 15 Ai Si Locuiesc In Ploiesti. Sunt Inalta ,am Ochii Caprui Si Parul Saten. Sunt O Fire Sociabila Si O
Asupra Bratului Sting Al Unei Pirghii,in Punctul Situat La Distanta De 25 Cm De La Axa De Rotatie,se Aplica O Forta De 400 N.In Ce Punct Al Bratuluidrept Trebui
Alcatuiti O Propozitie Dupa Schema : S Si Sa Aibe Valoare De Pr , P Si Sa Aibe Valoare De Vb , C Sa Aibe Valoare De S Si A Sa Aibe Valoare De Adj
Masura Complementului Unui Unghi Este Egala Cu 5/4 Din Masura Suplementului Sau.Masura Unghiului Este Egala Cu