RO Study
👤
EllyEle
EllyEle
25-09-2016
Engleza
a fost răspuns
Va rog e urgent dau coroana
Răspuns :
AcMilanGuy
AcMilanGuy
25-09-2016
a pen, an envelope, a book, a chair, a dictionary, an eraser, an apple, a desk, a blackboard, an umbrella, a pencil, a table, an exercise book, an atlas, a comuter, a bag
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dupa O Scumpire Cu 65 %, O Oglinda Venetiana S-a Scumpit Cu 169 Lei. Aflati Pretul Initialva Rog E Urgent Repede Dau Coronitaa
Intr-un Magazin Numarul De Kg De Fructe S-a Micsorat Cu 20 %. Cu Cat Trebuie Acum Sa Se Mareasca Pentru A Reveni La Numarul Initial?dau Coronita
Identificați Predicatele Ȋn Enunțurile Date. Stabiliti Felul Lor(verbal/nominal). Indica Valoarea Morfologica A Verbelor, Conjugarea, Modul Si Timpul. Am Ajun
Determinati Daca Punctele A , B, C SINT COLINIARE STIIND CA: a) A(5:4) B(2:2) Am Nevoie Numai De Ec "a)"
Buna! Ma Poate Ajuta Cineva? As Vrea Sa Stiu Daca Aria= Sin Ori Laturi Dintre El /2 Se Aplica Doar In Triunghi Isoscel?
Fie F:[-3, 2]->R, G:[a, B]->R A<b, F(x)=3x+1,g(x)=2x-3.1)sa Se Determine A, B Astfel Încât Sa Se Poată Defini Fog. 2)sa Se Determine A, B Astfel Încât
Este Urgent, Dau Coroana !
Definitia Si Structura Felicitarii? VA ROG REPEDE!!
Fie ABC Un Triunghi Având M, N, P Mijloacele Laturilor AB, BC Și AC. Daca MP=5 Cm, MN=4 Cm, NP=6 Cm, Aflați Perimetrul Triunghiului Respectiv ABC
Care E Timpul Tare Intro Masura De Patru Patrimi