RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-09-2016
Limba română
a fost răspuns
Ce inseamna a bara ?
Răspuns :
Danieioanaa
Danieioanaa
25-09-2016
A anula o actiune anume.
Answer Link
QuickSilver
QuickSilver
25-09-2016
A anula o actiune care nu are sens.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ex:2,3 Răspundeți Va Rog
Un Text De 15 Randuri Cu Titlul,,Primul Fulg De Nea "va Rog Dau Coroana La Va Rog Linie De Dialog Dau 50 De Puncte
Romanul Adolescentului Miop. Expozitiunea
Buna! Ma Poate Ajuta Cineva ? Am Nevoie De Caracterizarea Personajului Coca Din Textul Boul Si Viteii De Ion Baiesu. Va Rog Sa Ma Ajutati Am Nevoie De El Maine
Pentru Un Tricou O Șapcă Și O Minge Dan A Plătit Suma De 63 RON Calculați Prețul Tricoului Prețul Șepcii Și Prețul Mingii Știind Că Sunt Invers Proporționale Cu
4. In The Second Paragraph In II.2. You May Notice A Case Of Omission Of If And, As A Direct Consequence, The Inversion with Had. Read The Remember Box And Reph
Construiește Un Enunt Care Sa Conțină O Constructiie Incidenta Si Explica Punctuația Acesteia !!!
Alcătuiește Enunțuri Cu ( Și La Substantivala) Strânge În Brațe , A Face Bine , A Înceta Din Viață , A Duce Cu Vorba. Nam Idei . 100pct
29) Află Termenul Necunoscut: A) A +372 X 4 = 1500; 562 × 5+ B = 4200; C+ 400 × 3 = 1500; B) 250 X 3-x = 500; 285 × 2 + Y = 1200; 512 × 3-z = 978; C) T-450 × 3
Precizati Modul Si Timp Verbelor Din Textul 2,primele Doua Paragrafe. Din Paragraful 3 Identificati Pronumele Si Precizati Felul Lor Si Cazul. Am Nevoie Rapiddd