RO Study
👤
Ani83
Ani83
25-09-2016
Geografie
a fost răspuns
In ce conditii frontiera oficiala se poate modifica?
Răspuns :
ArdeleanAlex2002
ArdeleanAlex2002
25-09-2016
Unirea a două țări,cucerirea unei țări iar tara respectiva își va mări frontierele.
Independenta(despărțirea) de un stat formanduse astfel un alt stat(Exemplu Coreea de Nord si Sud
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Simplificati Raportul 2x²-7x+3\x²-9 prin X-3,unde X Este Numar Real,x≠ -3 Si X≠3.
Cuvinte Care Se Termina Cu Silaba -ro . inafara De Zero Si Maro .
La Evaluarea Nationala Ca Sinonim Pentru "cer", L-am Dat Pe "propun". Stiu Ca Nu Este Cel Mai Bun , Insa Nu Mi-a Venit Nimic Altceva In Minte... Am Avut Un Laps
Este Bine??fiindca=deoarececer=te Rog [ai Auzit Ce Te Rog(cer)]linistit=calm
Cine Ma Poate Ajuta Sa Imi Dea O Expresie Si Sa Mio Explice ? Nu Trebe Complicata Una Simpla ?va Rogg !!
Sinonimele Lui "cer" Pot Fi Vreau,doresc,tanjesc?(La Examen).Daca Nu,imi Puteti Da Alte Sinonime pe Care Le-ati Pus?
În Vasul În Formă De Cub ABCDEFGH se Toarnă Un Litru De Apă. Arătati Că Înăltimea La Care Se Ridică Apa În Vas este Mai Mică De 7 Cm. V=1728 METRI CUBI A TOTAL
Cum Se Rezolva Astfel De Exercitii ? 2/√3-1-√3=1* ''/'' Inseamna Linia De Fractie .REPEDE ! Poimaine Am Examen :-s
Alcatuieste Patru Enunturi In Care o Sa Aiba Valori Morfologice Diferite:-pronume Personal,interjectie,articol Nehotarat,numeral Cardinal...
Transcrie Doua Propozitii Subordonate Diferite Din Fraza Urmatoare,precizand Felul Acestora:Cand Sunt Scrise Bine, Romanele Constituie In Sine Povesti Despre Vi