RO Study
👤
Andruskadeea11
Andruskadeea11
24-09-2016
Engleza
a fost răspuns
Vă rog mult ajutați-mă
Răspuns :
DianaKitty2020
DianaKitty2020
24-09-2016
1. am looking
2. is considering ; don't think
3. am feeling
4. are you tasting ; needs
5. seems ; is appearing
Super ca te-am ajutat! 。^‿^。
Daca ai neclaritati , nu ezita sa ma intrebi!
Coroana, te rog? ♚
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Caută În Manual, Reviste, Cărți Sau Pe Internet Informaţiile Necesare Pentru A Completa Propozițiile De Mai Jos. Scrie Pe Caiet Răspunsul Corect La Fiecare Afir
Rescrie Fraza Următoare Trecând Verbele La Persoana A Doua Numărul Singular "nu Vreau Să Fiu Avocat" (dau Coroana)
1. Completează Enunțurile De Mai Jos Cu Informațiile Potrivite. A) Forţa Cu Care Un Corp Este Atras De Pământ Se Numeşte Greutate Sau Forţă De .... B) Fenomenul
Urgentttt!!!! Dau Coroana !!!Imaginează Ți Că Eşti, Pentru O Săptămână, În Vizită La Bunici. Redactează O Scrisoare Către Părinţi, Decel Putin 150 De Cuvinte Ca
Deosebiri Dintre Alfabetul Latin Si Cel Chirilic VA ROOOOOG E URGENT
• Identificați Câte Un Eveniment Istoric Legat De Fiecare Dintre Oraşele De Mai Jos. Alba Iulia, Iaşi ,Bucureşti Indicați Teritoriile: - Anexate României În Urm
Puteți Va Rog Frumos Să Mă Ajutați Sa Fac Rezumatul La "Totul Cu Termina De Noi" De Colleen Hoover (daca Puteți Sa Nu Fie Rezumatul De Pe Spatele Cărții) Este U
Cui Apartine Citatul: ,,Cel Lacom Decastig Isi Tulbură Casa, Dar Cel Ceuraste Mita Va Trái. " Dracon Traian BurebistaSolomon.
Using27 If I'm Still Ill Tomorrow, I28 If I Was Your Doctor, I29 It.........30 If You31 If You32 If Hewhat Was Wrong With Him.33 It Would Be Great If Everyone34
Desparte În Silabe Cuvintele Care Alcătuiesc: Primele Patru Versuri; Cel Mai Scurt Şi Cel Mai Lung Vers. Câte Silabe Are Fiecare Dintre Aceste Versuri?