RO Study
👤
Anonim
Anonim
24-09-2016
Limba română
a fost răspuns
sesul opus al cuvintului dezastru
Răspuns :
Giuliapotor62
Giuliapotor62
24-09-2016
Dezastru=minunat
Sper ca e ok
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajitoooor Ba Rooog Dau Coroana
Care Suntsurse Convenționale De EnergieSurse Neconvenționale De EnergieSurse Epuizabile De EnergieSurse Neipuizabile De EnergieVa Rog Repede!!!
Ce Fel De Enunt Este: "Când Intri La Ore?"
Mentioneaza Atitudinea Lui Petru Care Se Desprinde Din Replicile:"PETRU: Aș! (O Cântă La Pian.) Asta E, Domnișoară... Dar Cu Urechea Ta Muzicală...(Citadela S
Va Rog Tare Mult1.în Centrul Podișului Transilvaniei Se Află Unitatea De Relief Numităa.Câmpia Transilvaniei.b.Podisul Someşanc.Podisul Târnavelor2.Relieful Dep
E Zăpadădina Din Spatele Casei.Intr-o Iarnă Cu Multă Zăpadă, Un Copil A Avut Ideea Să Așeze Treigări Mari Unul Peste Celălalt Ca Să Ridice Un Fel De Turnulet In
Analizeaza Verbele Din Textul De Mai Jos Indicand Si Functia Lor Sintactica:Am Inteles Situatia Si As Fi Vrut Sa Nu-mi Reprosezi Ca Dorinta Mea De A Scrie Refer
• Explicatiile Cuvintelor: Celuloid, Trombon, Răspicat, Lesne: (caută In Volum3. Completează ,, Harta" Textului.Titlul Şi Autorul Poeziei;Numărul Strofelor Si A
Prezentați Modalitățile De Prevenire A Bolilor Sistemului Digestiv. Dau Coroana!
Se Considera Piramida Patrulatera Regulata VABCD Cu Varful In V. Calculati Apotema Si Inaltimea Piramidei,stiind Ca:a)(L) L=4cm Si M=2√5cmb) L=12cm Si M=10cm