RO Study
👤
Dugheana
Dugheana
24-09-2016
Limba română
a fost răspuns
Comparatii pentru cuvintul inima?
Răspuns :
Nicoletty
Nicoletty
24-09-2016
Inima lui bate ca o inima de gheta-Indiferent, nepasator
Answer Link
Barbacaru54
Barbacaru54
24-09-2016
inima buna ,inima frinta , inima calatoare , inima mica , inima ginditoare, inima obosita , inima speriata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 63+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compara Izvoarele Din Epoca Moderna Cu Cele Din Evul Mediu. Stabileste Asemanarile Si Deosebirile Dintre Ele.........Ajutati-ma Va Rog Mult......
Deimpartitul Este Septimea Nr. 910,catul Este 6,iar Restul 4. Afla Impartitorul.
Salut.Am Nevoie De Ajutor La Chimie Deoarece Nu Ma Descurc Sa Fac Problemele Acestea.1.Ce Cantitate De Azot Se Afla Intr-un Recipient Cu Volumul De 10L,daca Gaz
Descrie Republica Moldova In Opt Enunturi
VA ROG AJUTATI-MA !! CAT MAI REPEDE!! Daca Laturile Unui Triunghi Sunt Exprimate Prin Numere Naturale,perimetrul Triunghiului Este Egal Cu 2013 Cm,iar Una Din
Alcatuiti Un Enunt Cu Un Cuvant Format Prin Conversiune De La Familia Lexicala A Verbului A Trece
Care Sunt Cei Mai Renumiti Zeii Al Egiptului ?
Am Nevoie De Un Referat (de O Pagina) despre Cum Era Viata De Zi Cu Zi A Unui Cetatean Roman In Perioada Comunista...Va Rog E Urgent , Macar Dati-mi Niste Idei
Un Text:cinci -sase Randuri,despre O Dimineata De Primavara. URGENT! Va Rog
Va Rog Frumos,ajutor:** 15 Puncte....Completeaza Ecuatiile Reactiilor Si Egaleaza-le:a)CaO+ ?=Ca(NO3)2+ ?b)Fe2O3+?=Fe2(SO4)3+?c)MgO+?=MgCl2+?d)SO2+KOH=?+?e)CO2+