RO Study
👤
Viorelmirela
Viorelmirela
23-09-2016
Matematică
a fost răspuns
S =7+11 +15 +....+83
Răspuns :
Deyu28844
Deyu28844
23-09-2016
S = 7 + 11 + 15 + ... + 83
S = 83
·
(83 + 7)
S = 83
·
90
S = 7470
Rezultatul este 7470
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculati Câti Ani Si Cate Luni Reprezinta : 18 Luni , 27 Luni , 36 Luni .VA ROOOG URGENT
In Fiecare Zi Lucratoare A Saptamanii, Irenca Citeste Cate O Ora Si Jumatate. Cate Ore Citeste Irenca Pe Saptamana?
Gaseste Toate Numerele Care Indeplinesc Simultan Conditiile: -sunt Formate Din Patru Cifre; -ultimele Doua Cifre Reprezinta Rasturnatul Primelor Doua Cifre; -su
În Figura Alăturată, Care A Fost Realizată Din 18 Beţe De Chibrit, Putem Identifica 13 Triunghiuri Echilaterale (mai Mari Sau Mai Mici). Care Este Numărul Maxim
Daca Vreti Sa Imi Scrieti O Poezie(care Sa Nu Fie Transcrisa Dintr-o Carte,ci Sa Fie Realizata De Voi)cu Tema :,,Primavara" Va Multumesc!Daca Imi Place S-ar Put
81+9:9×(x+7)=101 Afla Nr Necunoscut
Intr O Curte Sunt 27 Pasari :gaini Si Rate Stiind Ca Sunt Cu 7 Gaini Mai Multe Decat Rate,sa Se Afle Cate Gaini Si Cate Rate Sunt?
Suma A Trei Nr Nat Este 36.primul Nr Este De Doua Ori Mai Mare Decat Al Doilea Si Cu 6 Mai Mic Decat Al Treilea.Care Sunt Cele Trei Nr.?
Ajuta-ma!!!!!!! Trebuie Sa Fac Un Text Argumentativ Despre "Importanta Organizarii Unor Activitati De Ecologizare A Mediului Inconjurator".
Buna! M.ati Putea Ajuta Cu Aceasta Tema..Va Rog Imi Trebuie Azi !! Argumentare Ca Vulpea Si Bursucul De Alecu Donici Este O Fabula... Va Rog Din Suflet...Am Nev