RO Study
👤
Lenagorobetchi
Lenagorobetchi
22-09-2016
Istorie
a fost răspuns
Eseu evolutia maimutei in om
Răspuns :
Simpluel
Simpluel
23-09-2016
omul a aparut in africa. treptat au disparut zonele impadurite, maimutele fiind obligate sa traiasca pe sol. deci au adoptat pozitia bipeda pentru a avea un camp vizual mai mare, in felul acesta ferindu se mai usor de pericole.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bandă Desenată, Poveste Imaginară Dionis Zeu
Scrie O Întâmplare Mai Neobișnuita La Care Ai Participat Alături De Eroul Pref.dau Coroana
Stiu Ca Nu Este O Intrebare Legată De Scoală,dar Îmi Poate Da Cineva Un Sfat Cum Sa Nu Mai Am Nasul Înfundat?
Ex 4Dau Inima, Coroana Și 50 De Puncte Pentru Cel Mai Bun Răspuns, Va Rog Sa Nu Vă Bateți Joc.
2. Completează Spațiile Libere Pentru A Obține Propoziţii Adevărate: M = 90° Şi BC = NP, Atunci A... = A..., Conform Criteriului A) Dacă AB = MN, A = De Congrue
2 Completează Casetele Cu Numere Potrivite. A. 86 - 25 = 86 - - 5 = - 5 = = || 11 = B. 97-54= 97- 11 11 1
Vă Rog !!! Dau Coroana !!!
Aflati Unghiurile Necunoscute Din Triunghiurile Dreptunghice Următoare: A) PQR Cu P=30° B) FGH Cu F=35°29'; C) ABC Cu [AB]=[AC]
Din 2 Kg Soluţie H2SO4 De Concentraţie 10% Se Evaporă 1,2 Kg De Apă. Calculaţi Concentraţia Procentuală A Soluţiei Rezultate. Mie Mi-a Dat 25% Și Nu Sunt Sigură
① Peninsula Italică Și Locuitorii Ei În Antichitate Priveşte Harta A, Citeşte Documentul B Şi Rezolvă Cerinţele De Mai Jos. EUROPA MAREA ADRIATICA Veneţi Penins