RO Study
👤
Kostikborza
Kostikborza
22-09-2016
Limba română
a fost răspuns
Care carti nu au cuprins si de ce?
Răspuns :
Tudor223
Tudor223
22-09-2016
Revistele sau cartile fara capitole.
Deoarece nu sunt structurate pe capitole si n-o sa faca un cuprins doar pentru titlul de inceput. Aici ar putea intra unele romane., sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Analizat +schema Liniara 1.In Clasa A Iv-a,noi Am Fost Elevi Silitori. 2.Mihnea Si Andra Vor Explora Doua Grote Ascunse. Va Rog Mult De Tot Maine Imi Pune No
Scrie Verbe Cu Inteles; Acelasi Inteles A Inchide- Se Infunda-
Leaga Prin Sageata Adj. Sinonime Cu Locutiunile Adjectivale Din Tabel imposibil; Ultimul; Vessel; Chibzuit; Invatat;;; De Tot Hazul; Cu Scaun La Cap;; Cel
Ajutati-ma Va Rog!completeaza Veriga Care Lipseste:margareta-albina-.......pisica; Stejar-veverita-jder-.........; Frunze-........vrabie.
(-4)*(-6)+(-5+3):2+2
Neil Armstrong Este Premul Om Care A Pasit Pe Luna! Scrie Ce Crezi Ca Poate Vedea,auzi,simte Sau Gandeste El Cand Aterizeaza Pe Luna. (6 Propoziti)
Scrie O Compunere Avand Ca Titlu Un Adverb Din Urmatoarea Lista:azi,ieri,maine,niciodata,totdeauna,bine,rau,romaneste,acasa,aproape,departe.Compunerea Trebuie S
In Ce Mediu Traia Morcoveata De Jules Renard
6 Deosebiri Dintre Oameni Si Zei
Urgent Va Rog, Intelesul Cuvantului Cheie. Am Incuiat Usa Cu Cheia Aurie??? Invatatura Este Cheia Cunoasterii??? Bicicleta A Fost Reparata Cu O Cheie De Nr 10??