RO Study
👤
Vio1344
Vio1344
22-09-2016
Matematică
a fost răspuns
C.m.m .d.c pentru 24 si 36
Răspuns :
Noraaa
Noraaa
22-09-2016
24 = 2^3 x 3
36 = 2^2 x 3^2
iei toti factorii comuni la cele mai mici puteri
deci cmmdc = 2^2 x 3 = 12
deci raspunsul e 12. sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Compunere In Care Sa-ti Imaginezi Ca Esti Un Personaj De Poveste, Ascuns Intr O Existenta Obisnuita. Ce Fel De Făptură Ai Fi?
4. În Figura De Mai Jos BC || ED, ABC = 69°, AED = 72°. Se Cer Măsurileunghiurilor <ADE Și <ACB.
2. Construiti 4 Enunturi Afirmative, Cate 2 Pentru Fiecare Continut, Utilizand Limbajul Stiintific Adecvat. Folositi In Acest Scop, Informatii Referitoare La Ur
Imi Puteti Rezolva Acest Ex Va Rog ?
Cat Da 2 La Puterea 2011?
Citește Fiecare Dintre Următoarele Afirmații Și Încercuieşte Litera A, Dacă O Consideri adevărată Sau Litera G, Dacă O Consideri Greşită. 1. A G Cuvântul Strămu
Aspira-te Din Compunerea De La Exercitiul 7 Şi Realizează O Noua Compunere, Respectand Urmatoarele Repereexpresii Și Formulări Care Ti-au PlăcutXTout LiterPăstr
Complete The Sentences With The Past Simple On Past Continous Form Of The Verbs In Brackets:1. Andres ... (live) In Mexico When He Met Pedro For The First Time
Mă Poate Ajuta Cineva Și Să-mi Și Explice?exercițiul 2
Completați Schema De Mai Jos Cu Numele Țărilor Implicat În Primul Război Mondial, grupate Pe Cele Două Tabere: Italia, Grecia, Germania, Bulgaria, SUA, România,