RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-09-2016
Limba română
a fost răspuns
poveste pe scurt spiridusul cel bun al carti
Răspuns :
Creeras
Creeras
22-09-2016
spiridusu bun al cartii are niste urechiusi mare un nasuc dragut si niste ochi de jucarie.El ne invata sa citim sa povestim sa scriem si sa ascultam.El e cel mai bun invatator pe care il poate avea un copil
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mihaela A Citit O Carte În Trei Zile Astfel; In Prima Zi O Treime Din Totalul Paginilor ,a Doua Zi 3sferturi Din Din Ce A Rămas ,a Treia Zi A Citit Restul De
SeO Lucrare Poate Fi Terminată De 8 Muncitori În 12 Zile. După 2zile Numărul Muncitorilor Se Măreşte Cu 2. În Câte Zile Se Vaefectua Toată Lucrarea?
Exemple De Complement Direct
5. În Figura Alăturată Unghiul ∢ABE = 130° este Unghi Exterior Triunghiului ABC și ∢ACB = 40° Determinând Măsura Unghiului ∢ABC , Maria Spune Că Triunghiului AB
Calculează : 5×a+3×b-c=8×a+6×b-2×c=ajutor
Intersecția Bisectoarelor Unui Triunghi Se Numește Q) R) S) T) Ortocentru Centrul Cercului Circumscris Centrul Cercului Înscris Centru De GreutateRepedeee!!
Ajutooorrr! Ex. 12(a,b,c)
„Mă Gândesc La Un Număr. Din El Scad Câtul Numerelor 90 Şi 9, Adaug Produsul Numerelor92 Şi 2 Și Obțin 3 024."Efectuează Calculele Aici.
Use The Dialogue In Ex. 2 As A Model And The Information In The Box To Help You.Santa Anna Art MuseumOpening Times: Weekdays: From 9 Am To 8 Pm – Weekends: From
Dau Coroana Am Nevoie