Răspuns :
Alina la pescuit Alina s-a dus cu parintii sai la pescuit . L-a plecare s-a uitat pe ferastra si a vazut un card de ciori . In drum spre pescuit l-a intalnit pe Viorel . Alina s-a asezat cu Viorel pe iarba verde si se uita la soare. Ea l-a auzit pe Azorel cum latra asa de tare , ia l-a luat si a plecat mai departe la pescuit . A prins un peste si a plecat acasa . L-a intoarcere spre casa s-a oprit sa ia apa de la izvor.
Era o zii frumoasa de vara! Eu si cu parintii urama sa plecam la mare !
La plecare tata a controlat masina sa vada daca nu am uitat ceva.Am plecat!
Pe drum am oprit la o benzinarie si l-am intalnit pe un coleg pe nume Cosmin,el era cu familia sa.Mama a vorbit cu paritii lui sa vina cu noi.
Cand am ajuns la plaja ne-am bagat in mare se ne racorim umpic,deoarece era o calduraa...,el a spus sa stam si la soare deoarece sa ne bronzam!Seara am ajuns la hotel si Cosmin a spus:
-Hai sa ii rugam pe parinti sa ne lase sa ne dam cu carturile!
Dar ei nu au fost de acord , asa ca Cosmin a vrut sa ii i-a mamei sale bani dar l-a auzit cand umbla in geanta ! L-a luat si i-a explicat ca nu e frumos ce a facut !
Urma sa luam masa in oras ! L-a intoarcere mama ne-a facut o surpriza si ne-a dus la carturi
Ce frumos e la mare !
La plecare tata a controlat masina sa vada daca nu am uitat ceva.Am plecat!
Pe drum am oprit la o benzinarie si l-am intalnit pe un coleg pe nume Cosmin,el era cu familia sa.Mama a vorbit cu paritii lui sa vina cu noi.
Cand am ajuns la plaja ne-am bagat in mare se ne racorim umpic,deoarece era o calduraa...,el a spus sa stam si la soare deoarece sa ne bronzam!Seara am ajuns la hotel si Cosmin a spus:
-Hai sa ii rugam pe parinti sa ne lase sa ne dam cu carturile!
Dar ei nu au fost de acord , asa ca Cosmin a vrut sa ii i-a mamei sale bani dar l-a auzit cand umbla in geanta ! L-a luat si i-a explicat ca nu e frumos ce a facut !
Urma sa luam masa in oras ! L-a intoarcere mama ne-a facut o surpriza si ne-a dus la carturi
Ce frumos e la mare !