👤
a fost răspuns

Imagineaza-ti dialogul dintre doi pesti (unul mai mic si unul mai mare)
Alcatuieste enunturi cu cuvintele : merele, alearga, cartile, pictam, copiii, bucuros fara a schimba forma.

Răspuns :

MAUSUL
       Ana se duce la magazin si nu stie ce animal sa-si ia .Dupa ce sa gadit se-a ales sa-si ia un peste .Din neatentie ca se bucura ca avea un peste nou a scapat taote merele jos.Nu stia ce sa faca inloc  sa o certe mama sa  a alergat pana acasa si ia spus o minciuna . Ajunse acasa se-a pus pestele in acvariul in care era si pestele de cand ere ea mica care il daruise mama sa. Ea a plecat la prietena sa. -Ei prietene fi mai bucuros .spune pestele mic.-Dar de ce sa fiu vesel. spune pestele mare.-Pentru ca si copiii sunt veseli .-Dar eu nu pot sa zambesc ca in cartile de povesti. -Pana vine Ana hai sa te inveselim .-Cum.-Sa pictam. -da yupi.               A venit Ana .sper sa-ti pleaca pui tu semnele de punctuatie ca eu aveam numai punct. Si daca am gresit faci bine dar eu spun ca nu am gresi.
Merele din copac erau cu viermi.        Nicu alerga dupa minge .    Am citit toate cartile din biblioteca.   Pictam mereu anotimpuri de iarna.       Copiii sunt bucurosi in felul lor.