RO Study
👤
Pufuleti11
Pufuleti11
21-09-2016
Limba română
a fost răspuns
cum explicati acest fapt Mircea eliade
Răspuns :
Аноним
Аноним
21-09-2016
"
Cum explicati acest fapt Mircea eliade
"
Printr-o selectivă asociere a factorilor gregari, s-a ajuns la o
exprimare eronată , și dureros de stupidă, dar nu pentru subiect.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
86. Când S-a Născut Mihai, Mama Lui Avea 35 De Ani, Iar Bunica Lui Era Cu 26 De Ani Mai Mare Decât Mama Lui. Cu Cât Este Mai Mic Mihai Decât Bunica Lui? Dacă Mi
5,6 imi Trebuie Pentru Maine , Va Rog
1. Scrie Perechile De Unghiuri Complementare, Știind Că: Unghiul A=30°, Unghiul B=45°, Unghiul C=60°, Unghiul D=25°30', Unghiul E=45°, Unghiul F=64°30', Unghiul
C. Precizează Cazul Substantivelor Subliniate: 1. Cartea Colegului Este Pe Bancă. - 2. A Câştigat O Medalie De Aur Pentru Invenția Sa. - 3. I-am Oferit Mamei Un
De Ce Atunci Când Am Recapitulat Substantele , Am Dat Exemple De Nemetale, Și Exemplele Au Fost [tex] O_{2} , H_{2} , Cl_{2} , F_{2} Etc. \\ \: \: În\: \: Loc\
Transformați În Fracție Ordinară Ireductibilă, Respectiv În Fracție Zecimală -3,45 4,(72) 3. 2(6) 25 Pe 8 5 Pe 33.
Explica Daca Mirosurile Se Vor Raspandi Dintr-o Incinta Inchisa Ermetic,unde Nu Exista Absolut Niciun Curent De Aer. Rapidddd.
Cate Numele Naturale Mai Mici Decât 100 Nu Sunt Divizibile Nici Cu 3, Nici Cu 7?
5 SPEAKING Work In Pairs. Look At The Title Of The Article And The Photos On The Next Page. What Do You Think The Article Is About? Compare Your Ideas With Othe
Problemă: În 350 G Apă S-au Dizolvat 56,4 G Oxid De Potasiu (K₂O). De Calculat Partea De Masă A Hidroxidului De Potasiu (KOH) Din Soluţia Formată. Se Dă: Rezolv