RO Study
👤
Anaf
Anaf
21-09-2016
Matematică
a fost răspuns
exanibati desenul si aflati AB si AC
Răspuns :
Iwantananswe
Iwantananswe
21-09-2016
asta este raspunsul.ceea ce este in partea de jos
Answer Link
DaisyBell
DaisyBell
21-09-2016
Avem o teorema conform careia cateta opusa unghiului de 30 de grade este egal cu 1/2 din ipotenuza => CD=1/2*AD=1/2*18=9
AB=CD=BC=9 cm
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculeaza Masa De Clorura De Sodiu Care Se Formeaza In Urma Reactiei Dintre 23 G NaHCO3 Si 13,5 HCl , In Soluie Apoasa
Un Animal Din 5 Litere Care Are Un A La Mijloc Si Tot Un A La Sfarsit _ _ A_a
Ma Ajutati Si Pe Mine Va Rog : Subliniaza Cu Verde Numarul Care Are 7unitati De Ordinul 2 ,cu Portocaliu Numarul Cu 7 Unitati De Ordinul 4si Cu Albastru Pe Cel
Cum Rezolv [tex] \frac{6}{3x-2} [/tex] astfel Incat Sa Apartina Multimii Z(multimea Numerelor Intregi) ?Trebuie Sa Egalez Cu Zero ? Stiu Ca Era O Metoda Dar Num
Folosind Algoritmul De Extragere A Radacimii Patrate Radicdal Din 1225 Daca Puteti Sa Imi Si Explicati Cumva, Stiu Ca Era A Un Fel De Impartire Dar Nu Mai Sti
Aflati Ca Numarul C=5xy(bara Sus)+x3y(bara Sus)+xy7(bara Sus) Setedivizibil Cu 3, Oricare Ar Fi Cifrele X Si Y, X= 0.
Construieste Propozitii Cu Omograful Cuvintelor Urmatoare : Sa M-ai V-a Iar
Identifica Avand Ca Suport Textul Dat , Trei Insusiri Ale Naturii ...opera George Cosbuc In Miezul Verii
Determina Toate Numerele De Forma Abc Stiind Ca A=b+c=4
Fie Mulţimea A = { -12; +3; 2,94; Radical Din 2; 1/2; 4/2; - Radical Din 3; 0; Π}. Aflati Cardinalul Multimii A Intersectat Cu Q.