RO Study
👤
Nicolar
Nicolar
21-09-2016
Limba română
a fost răspuns
10 lucruri ce ne învață cărțile
Răspuns :
Denisoru
Denisoru
21-09-2016
1. sa citim
2. sa scriem
3. sa invatam
4. sa avem o minte creativa
5. sa ne exprimam corect
Atat stiu poate mai gasesti 5 raspunsuri de la altcineva sper ca am fost de ajutor cu aceste raspunsuri
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5.Punctele A,B,C Sunt Coliniare,astfel Incat C Apartine Lui [AB].Unghiul <BAC Are Masura ....°?
Vă Rog Mult!!! Ajuta-ți-mă La Acest Exercițiu!!! Ofer 15 Pcte Și Cel Care Răspunde Corect Sau Coroniță.
Scrieti Raportul Numerelor Naturale 4 Și 7 9 Și 6
Sinonim Pt Efemere Si Sclipesc
Un Elev A Cheltuit 240 Lei Pt Un Rucsac,un Trening Si Carti.Calculati Ce Suma A Cheltuit Pt Fiecare Obiect, Daca Pt Ghiozdan Dan A Folosit 3 Pe 8 Din Toata Suma
Cauta, In Text, Trei Cuvinte In Cazul Acuzativ Si Precizeaza.le Functia Sintactica,precum Si Valoarea Morfologica.
Compară Și Scrie Semnul De Relație Potrivit 1ml...1hl ,1 Kl...1 Dl, 200 L...200 Dl,1000 Ml...1000 Dal, 50 Cl...50 L, 5ddal...5 Dal, 11 Hl...11 L ,1 Dal...20 L.
Si Daca Tot A Venit Vorba De Conjunctii Scrie Cate. O Propozitie Fraza In Care Sa Fosesti Conjunctile. Iar. Sau Si Caci Daca De Si Incat
Va Rog Ajutați Ma Exercițiul 3
Primul Care Raspunde Primeste Coroana . ară Vodă Ce-mi Grăieşte? - Beţi, Boieri, Vă Ospătaţi! Mâine-zori Să Vă Sculaţi Şi Frumos Să Vă Armaţi, Pe La Brâne C