RO Study
👤
Anonim
Anonim
21-09-2016
Matematică
a fost răspuns
acord 5 puncte ajutațimă
Răspuns :
Аноним
Аноним
21-09-2016
1.
miercuri ; a saptea ; duminica ; 4 sambete si 4 duminici ; septembrie ; joi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ai De Facut 2 Propozitii Inchide(da/nu)Apoi Le Transformi In Deschise (cine,ce Unde Cum,când) (Vă Implor Dau Coroană !! )
Dau Coroana !Puteți Va Rog Sa Faceti Un Scurt Rezumat Al Lecției ( Sa Scoateți Cele Mai Importante Idei Din Lecție ) Ca Imi Trebuie Maine La Test Si Mai Am O Mu
Scrie Un Text Literar Despre Stele
Se Consideră Perechile De Unghiuri Adiacente AOB,BOC Respectiv BOC Și COD Știind Că Unghiul AOB 72 De Grade Și 10 Minute Și Unghiul COD Egal Cu 65 De Grade Și
Transcrie Textul De Mai Jos,trecând Substantivele Subliniate La Numărul Plural
Se Dau Numerele: 6534; 8131; 7900 2123, 5122, 3195, 1987, 4086a. Ordoneaza Crescator Numerele Impare B. Ordoneaza Descrescator Numerele Pare
Citeste Enunturile,apoi Scrie Cate O Insusire Pt Fiecare Personaj.Urmareste Modelul Nostru.A. Veverita A Carat Toata Toamna Alune....harnicaB. A Planuit Ca Toat
Care Este Cel Mai Mare Număr Impar Scris Cu 5 Cifre Distincte Și Având Suma Cifrelor 32?Dar Cel Mai Mic?Va Roog
Am Nevoie De Ajutor Repede Ca Imi Trebuie Intr O Ora . Ex 4,5dau Coroana Si 25 Puncte
Rezolva Problema Cu JustificariLa Un Atelier S-au Confecționat 100 Rochii La Pretul De 793 Lets-au Vindut 10 Rochii. Ce Valoare Au Rochiile Vindute?Citse Va Inc